Verzenden & retourneren

Wat is de levertijd?
Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnenkomen, die direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is, worden binnen 1-3 werkdagwn. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een Interior Love artikel is uitverkocht. Je krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling.

Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal PostNL de volgende dag de bestelling wederom aanbieden. Mocht er dan weer niemand aanwezig zijn, kan de bestelling, in overleg, worden afgehaald bij het aangegeven afhaalpunt van PostNL. Vragen over uw bestelling kunnen per mail of telefonisch worden beantwoord, tijdens kantooruren, wij zijn bereikbaar via mail info@interiorlove.nl of per telefoon 06-30216937

Wat zijn de verzendkosten?
Bij Interior Love betaald u geen verzendkosten voor bezorging bij bestellingen boven de € 50,- binnen Nederland. Voor bestellingen buiten Nederland en in Europa vragen wij een transportbijdrage van € 25,- afhankelijk van het gewicht en volume.

Voor iedere bestelling onder de € 50,- worden verzendkosten berekend:

- Bezorging via PostNL:
€ 5,95 per bestelling

Op dit moment wordt door PostNL circa 95% van de door ons aangeboden pakketten ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden als PostNL dit niet kan nakomen, door omstandigheden of hun reglementen in de organisatie.


Wat als ik niet te tevreden ben over het product?

Bij Interior Love is het mogelijk je aankopen te retourneren. Het retourneren kan op de voorwaarde dat het  aangeschafte product een product is wat niet speciaal voor uw wensen op maat is gemaakt of samengesteld.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij  een e-mail te sturen met voor- en achternaam en reden van retour of omruiling binnen 5 werkdagen.

Interior Love
t.a.v. Afd. webshop aankopen
info@interiorlove.nl

Je kan het product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Het product dient in de onaangebroken, originele verpakking, onbeschadigd bij ons te arriveren. Voor het retourneren een transporteur inschakelen, de kosten voor een eventuele transporteur zijn voor eigen rekening van de klant. Eventuele transportschade ontstaan tijdens het retourtransport zijn voor rekening van de klant.

Om problemen te voorkomen adviseren wij  de retourzending aangetekend en voldoende verzekerd te versturen.

Nadat het product door ons retour is genomen, zullen wij het onderwerpen aan een inspectie of het product voldoet aan de ongeschonden conditie en indien dit het geval is, zullen wij binnen 15 dagen het bedrag van uw aanko(o)p(en), per bank aan u retourneren.

GARANTIE
Allereerst willen wij benadrukken dat alle Interior Love producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen, alle door ons verkochte producten ondergaan een streng eisen pakket waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Mochten de producten onverhoopt toch niet de beloofde levensduur halen, dan is de standaard fabrieksgarantie en wettelijke verplichte garantie van toepassing. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »